Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Фиорентина още страда по Бербо

отпечатай новината

13.09.2012 09:30 | Видян 1650 пъти

Фиорентина още страда по Бербо

Италианският Фиорентина продължава да страда от това, че не успя да привлече Димитър Бербатов . Спортният директор на клуба Даниеле Праде призна, че “виолетовите” съжаляват много за пропадналия трансфер на българина.

31-годишният нападател направи на луди Фиорентина и Ювентус и в крайна сметка подписа договор с английския Фулъм. Решението предизвика остра реакция отстрана на двата клуба, както и от медиите в Италия. .

В специална декларация на официалния си сайт на 30 август Фиорентина обяви: „Що се отнася до самия футболист, извън неговите характеристики и технически качества, сме щастливи, че той не дойде във Фиорентина, защото не заслужава нашия град, нашата фланелка и ценностите, които тя отстоява”. Малко по-късно Праде се изцепи, че ще прати фактура до мениджъра на Бербатов Емил Данчев, за да бъде платен самолетния билет на нападателя до Флоренция.

Сега обаче Праде смени плочата и написа в социалната мрежа „Туитър“: „На 28 юли той (Бербатов) каза, че иска да се присъедини към Фиорентина, но си промени решението. Той е най-голямата ни болка“.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !