Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Жената на Зуека спря да живее

отпечатай новината

14.09.2012 13:30 | Видян 4734 пъти

Жената на Зуека спря да живее

Нина Димитрова спря да живее, след като се разчу за скандалната й раздяла със Зуека, алармират нейни съседи. Актрисата се е барикадирала в дима си от седмица и не дава никакви признаци, че съществува по цял ден. От апартамента на Нина в столичния квартал "Редута", където доскоро живееше и Васил Василев, не се чуват шумове, щорите са плътно спуснати, а вечер се процежда само бледа светлина като от нощна лампа.

Комшиите на актрисата вече започнали да се притесняват за психическото й състояние и някои дори се престрашили да звъннат на вратата, за да проверят дали всичко е наред. Нина обаче отказвала а говори с когото и да било и не се показвала.

"Излезе Девина и попита какво искам. Нямах сили да занимавам детето с клюки и интриги и затова само попитах дали е сама, а тя каза, че майка й си е вкъщи. После видях малката да слиза до магазина за хляб и безалкохолно", обяснява бъбривата съседка, която страда, че вече не засича лъчезарната Нина около блока. Преди двете често разменяли по някоя дума - най-вече за стайни цветя, каквито актрисата обичала и гледала в хола си.

Растенията и щерката Давина сега са единствената утеха за жената, която Зуека заряза заради млада та си любовница Анна Вичева.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !