Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Валери иска развод заради Брадъра?

отпечатай новината

17.09.2012 11:00 | Видян 5303 пъти | Гласували 1

Валери иска развод заради Брадъра?

За да задоволи любопитството на всички, които в последните дни питат дали Николета Лозанова ще участва във ВИП Брадър, горещата плеймейтка заяви на личния си профил във Фейсбук, че зрителите на риалитито няма да я видят на старта на шоуто, но най-интересното тепърва предстояло.

Така НиЛо все пак остави вратичка, че по-късно може да влезе в  Къщата, макар и само за кратко време. Съпругата на Валери Божинов подметна, че е водила преговори с продуцентите, но в крайна сметка не се е споразумяла с тях, тъй като е имала сериозни финансови претенции.

Супер 19`пък научи от свои източници, че истинската причина Николета поне засега да отказва участие във ВИП Брадър е мъжът й. Футболистът, който този сезон подписа с Верона, бил изключително против това благоверната му да влиза в Къщата, пише Супер 19'.

Той смятал, че това ще доведе до разрив в съпружеските им отношения и отделно щял да стане за подигравка пред цяла България и новите си съотборници в Италия. Валерко дори поставил ултиматум на красивата си половинка, че ако влезе в тв шоу,  ще преосмисли брака си. Според него Биг Брадър не било мястото, където човек трябва да се изявява, а който има нужда от слава и емоции, според него можело да ги търси и извън Къщата в Нови хан.

Николетка засега е свила перките, тъй като не искала да се конфронтира с малдия си съпруг, но според близките й аверки горяла от желание да влезе в тв предаване, тъй като това било една от мечтите на живота й. Нищо чудно засуканата пловдивчанка на по-късен етап да се влее в редиците на виповете и да разбуни духовете на останалите съквартиранти.

Мълвата в тв среди разнася, че продуцентите на Брадъра са оставили скандалната особа за накрая на шоуто, за да участва в една от специалните мисии. Дали обаче това ще се случи и НиЛо ще пренебрегне Валери , ни остава да видим.

Снимка: Жената днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !