Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Благой с белег за цял живот

отпечатай новината

18.09.2012 11:30 | Видян 3596 пъти

Благой с белег за цял живот

Самбистът Благой Иванов едва ли някога ще се отърси от кошмара, преживян тази пролет. Спортистът, който прекара 3 месеца в кома и се бореше за живота си, си припомня всеки ден колко близо е бил до смъртта и се опитва да бъде по-пълноценен човек. На врата на спортиста още се вижда белег от операциите, които претърпя, а раната няма да му позволи да забрави за тежкия му период.

При старта на риалитито "ВИП Брадър" спортистът се показа пред толкова много хора за пръв път от дълго време. Това, което направи най-силно впечатление на всички зрители, бяха натрупаните му килограми, които вече са почти 120. След продължителното лечение и опасността да загуби живота си днес Багата все по-малко се ограничава откъм похапване, а мускулатурата му още не е достатъчно укрепнала, та да успява да изгори всички калории, които той поема на ден.

Това, което шокира неговите почитатели обаче, не бяха килограмите, а дълбоката червена рана на шията на самбиста, която продължава да зараства. Петното издава мястото, на което е била поставена тръбичката от процедурата по трахеотомия, с която Багата е дишал по време на комата си. Именно то припомня на самбиста всяка сутрин пред огледалото, че е преминал през ада и още има време да намери призванието и мисията си в живота.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !