Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Багата влиза в Биг брадър за 60 бона?

отпечатай новината

01.08.2012 12:30 | Видян 2660 пъти

Багата влиза в Биг брадър за 60 бона?

Едва оживелият след мелето и последващото прострелване в столичния бар "Домби" ММА боец Благой Иванов-Багата щял да бъде един от най-атрактивните участници в поредния сезон на "Биг брадър", научи изпреварващо "ШОУ".

Багата вече е получил официална оферта от продуцентите да се включи във воайорското шоу срещу хонорар от 60 бона. Според негови близки това било чистата истина, но биткаджията още се колебаел и не можел да каже нито "да", нито "не".

Всеки момент обаче трябвало да си сложи парафа под заробващия договор, тъй като тв бизнесмените гонели срокове и втори път нямало да го калесват с "бъклица и дрян". Особено при този наплив от родни звезди и звездички, драпащи със зъби и нокти да ги гледат по телевизора. И то срещу пари... много пари!

Слухът, че и лорд Евгени Минчев също щял да се "засели" в къщата на "големия брат", тръгна тези дни в светските среди. И тъй като проверката е най-висшата форма на доверие, репортер на народното издание реши да разбере от самия паркетен лъв каква е истината - ще влиза ли, няма ли да влиза?

"Не, никой не ми е предлагал. Няма такова нещо. Уверявам ви. Най-малкото щях да го зная. Участието ми в "Биг брадър" е силно преувеличено", отрече по телефона церемониалмай-сторът на елита.

"Актуалната антена" излъчи още, че заедно с прескочилия трапа ММА боец за каузата "Биг брадър" била привлечена и хай двойката на България - Валери Божинов и Николета. Топфутболистът не го потвърди, но обяснението за това вероятно се крие в едно от условията на договора - поканените до последно да не издават за участието си в шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !