Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Багата: Знам кой ме нападна, не беше Дъмпела

отпечатай новината

16.07.2012 16:15 | Видян 2497 пъти

Багата: Знам кой ме нападна, не беше Дъмпела

Благой Иванов-Багата, който през февруари беше ранен с нож в нощно заведение, иска да се върне на ринга. Това той обяви в интервю по bTV в предаването на Росен Петров Нека говорят. Шампионът каза още, че помни кой го е намушкал и е казал името на разследващите.

По думите му обаче нападателят не е Даниел Стефанов-Дъмпела, върху когото паднаха първоначалните подозрения. Иванов бе категоричен, че не иска да издава подробности от онази нощ, тъй като тече разследване.

Припомняме, че на 26 февруари шампионът беше приет в Пирогов след като беше наръган след в пиянска свада в столичното свърталище на ъндърграунда – клуб Домби.

В продължение на 3 месеца 25-годишният спортист се бори за живота си като на 30 май беше изписан след няколко операции и свалени 30 килограма.

Първоначално обвинен по случая беше Даниел Стефанов-Дъмпела, на когото беше повдигната мярка за неотклонение. По време на престоя си в болницата обаче, Багата даде показания, според които истинският виновник е Ивайло Чобанов-Пилето.

„Помня всичко от вечерта. Разказал съм на разследващите органи какво се е случило, но в момента тече разследване“, разказа Багата.

Самбистът и адвокатката му Екатерина Димитрова бяха категорични, че боецът не е получавал пари, за да даде тези показания пред разследващите, пише в. 19'.

Той заяви, че смята да тренира пак и ще се върне отново на ринга.“Завръщането ми в спорта е основната цел засега. Аз вярвам, че ще успея да се върна, даже и по-силен“, беше категоричен световният шампион по бойно самбо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !