Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Багата се изчисти от кокаина

отпечатай новината

25.06.2012 12:15 | Видян 3005 пъти

Багата се изчисти от кокаина

Благой Иванов-Багата е напълно чист от дрога и забранени фитнес стимуланти, след като оцеля на косъм след наръгване в сърцето.

Това твърди вече бившият шеф на пресцентъра на "Пирогов" Стоян Узунов. Според него шампионът е изписан от болницата чист като сълза и именно това е ключът към бързото му възстановяване в момента.

Простотии, на които никой не би повярвал. Приели сме били Багата с 6 г кокаин в кръвта и други подобни. Нарекоха ме луд човек. Това ме засегна и затова вече си подадох оставката", обясни Узунов.

В разговор по-късно репортер на "Всеки ден" той уточни, че ще съди двама водещи на БНТ, които в сутрешния блок в края на миналата седмица са изрекли в ефир хипотезата, че Стоян Узунов май не е добре с главата. И добави: "Трябва да имаме уважение помежду си. Аз не ги наричам „хомо", да речем".

В деня, в който Багата беше приет за лечение, обаче е било категорично установено, че в кръвта му е имало сериозно количество от най-скъпата дрога - кокаин.

Това не е отразено в медицинската му документация по настояване от "високи места". Бащата на Багата е спецполицай в ГДБОП, който се бори срещу корупцията в съдебната система.

Затова темата с дрогата се покри. Иванов обаче си е научил урока и затова в момента е загърбил изцяло предишния си начин на живот.

Шампионът излиза от дома си само за да ходи на рехабилитация и тренировки.

Приятели на Багата разказаха пред "Всеки ден", че той дори вече е тръгнал да вае мускули по фитнес зали.

Според инструкторите тялото му имало добра памет и бързо възвръщало изгубената сила по време на тримесечния престои в болница.

Треньорите на шампиона пък са много обнадеждени и вещаят завръщането му на ринга още тази есен. Първоначално рехабилитаторите заявиха, че Багата няма да се бие поне година. Той обаче полага големи усилия и ще е готов доста по-рано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !