Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Франция забрани голите снимки на Кейт

отпечатай новината

19.09.2012 11:15 | Видян 2663 пъти

Франция забрани голите снимки на Кейт

Съд във Франция забрани продажбата на броя на списание Closer, в което са голите снимки на Кейт, съобщи АФП. Магистратите постановиха още издателите да предадат всички притежавани файлове със снимките на представителите на кралското семейство. Това трябва да се случи в рамките на 24 часа, като за всяко денонощие забавяне списанието ще дължи 10 хиляди евро глоба.

Изданието вече няма да има право и да публикува снимките в хартиено или електронно издание, нито да ги продава, подарява или разменя с други вестници. По-рано стана ясно, че главният редактор на ирландският вестник Daily Star Майкъл О’Кейн е уволнен от Борда на директорите на списанието заради решението му да препечата полуголите снимки на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, съобщават световните агенции.

След като в петък списание Closer публикува гърдите на Кейт, последва незабавната реакция от страна на кралското семейство. От Бъкингам побързаха да заведат дело срещу френското списание за нарушаване на правото им на неприкосновен личен живот.

Френски прокурор вече започна предварително разследване заради публикуването на фотосите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !