Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Майката на Златка: Не е грях, че дъщеря ми е неграмотна

отпечатай новината

23.09.2012 08:32 | Видян 2557 пъти

Майката на Златка: Не е грях, че дъщеря ми е неграмотна

Заради пропуските по география на Златка, лъснали в шоуто ВИП Брадър, майка й Маргарита се почувствала неудобно, заяви тя в предаването на Карбовски по Нова телевизия. “На първото объркване излязох от стаята”, призна тя.
Независимо от срама, който е брала заради дъщеря си, Маргарита не смята, че незнанието е нещо лошо. “Не е грях, че е неграмотна”, смята тя. По-важно е човек да бъде научен да прави добро. Убедена е, че Златка ще си попълни празнините в образованието.

За да защити дъщеря си, Магарита каза, че Стефан Данаилов допускал правописни грешки. “Но това не го прави неграмотен, нали?!, пита риторично майката.
Това, че е объркала някоя от столиците или от незнание или от обстановката в която е, не може да се пишат такива помии”, допълни тя.

Маргарита предупреждавала чедото си да не влиза в къщата, тъй като според нея се изкривявали нещата, но Златка не я послушала.

Майката е категорична, че момичето й, не се издържа от мъже, единствено й помагал приятелят, който е до нея, смята тя.

Това че си показва тялото голо, също не било притеснително. Памела Андерсън също го прави, разсъждава Маргарита. Тя е убедена, че за Златки се говорят измишльотини, а причина да смята това е, че е била прочела, че е собственик на хранителен магазин, което не отговаряло на истината.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !