Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Рачков: Ще играя Черната Златка, защото много си приличаме

отпечатай новината

24.09.2012 12:00 | Видян 2349 пъти

Рачков: Ще играя Черната Златка, защото много си приличаме

В новия “Бай Брадър” за първи път ще играя женска роля – на Златка . Ние с нея си приличаме. И двамата сме от Бургас, а географията ми е най-силна. Това каза Димитър Рачков в “На кафе”, където гостува на Гала с половинката си Мария Игнатова .

Тв водещата се пошегува и го накара да каже къде се намира Твърдица. “В Италия някъде, но със сигурност е на Ботуша”, отговори Рачков.

Той разказа, че не е празнувал рождения си ден, който бе преди дни, тъй като бил на работа, пък и 40-та годишнина не било прието да се отбелязва шумно. Затова пък Мария си обеща, че ще купонясва до зори на своя рожден ден, който е след три дни. “Ще празнувам!”, отсече “госпожица Игнатова”.

Гала полюбопитства дали Рачков вкъщи е темерут, тъй като било известно, че смешните актьори в дома си били затворени и мълчаливи. “Не само вкъщи съм темерут, ами и на работата си”, побърза да каже Рачков.

Двамата признаха, че не им достига времето за синовете им. Мария разказа, че нейният Виктор бил по-чувствителен, докато синът на Митко бил по-спокоен. И двете хлапета са записани в един предучилищен клас.

Гала не се стърпя и попита двойката дали не мислят вече за общо дете. "Ще има ли моето и твоето бият нашето?”. “Божа работа”, отговори актьорът. “А с Божа работа това не става”, репликира го Гала. “Да, права си, и с доктор Щъркелов”, добави Рачков.

Тв водещата попита дали двамата се ревнуват. Мария каза, че половинката й не е ревнив. “Ревнува ме само от Алекс Раева”. “А пък тя страшно ме ревнува от Зуека”, каза на свой ред комикът.

Двамата с Мария коментираха и жълтите клюки по техен адрес. Най-тиражираната бе, че те са вече разделени. “Гала, не знам защо го правят това. Мислех, че преди 4 години като се събрахме, това ще отшуми. Явно няма какво да пишат, те са тотално изчерпани. Най-тъпото е, че ни звънят роднини и познати и ни питат вярно ли е. И докато им обясним, че не е, си губим и време, и енергия”, каза Рачков.

Мария каза, че всеки трябва да си носи последствията от това, което прави. Напористата дама е категорична, че жълтите издания трябва да бъдат съдени от потърпевшите. “Ама как ще ги съдиш, като те не подписват материалите с истинските си имена”, каза актьорът.

 

източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !