Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Софи Маринова: Бони не е бременна!

отпечатай новината

27.09.2012 15:00 | Видян 3639 пъти

Софи Маринова: Бони не е бременна!

Тези дни Бони хвърли бомба в Къщата, че "май е бременна" - това е добра "сериална стратегия", която може да я отведе до финал. Вестник ШОУ обаче потърси нейната най-добра приятелка, Софи Маринова, за интервю. Там "циганската Лили Иванова" без да иска изобличи лъжата на дружката си.

 - Софи, как се представя до момента във ВИП брадър твоята приятелка и колежка Бони?

- Знаеш, че ние сме много близки с нея. Много добре се справя. Да не говорим пък, че певците по принцип са артисти...

- Кой гледа дъщеричката на Бони - Михаела в момента, докато майка й е в къщата на Големия брат?

- Племенникът й. Той е на брат й момче. Снощи идваха при нас — нали те с Лоренцо растат заедно с Михаела и ходят на училище двамата. Малката вика - ох, как ми е мъчно за мама... Нещо ми казаха, че и Бони оня ден е плакала и ми стана много тъжно.

- Бони има съмнения, че е бременна?

- С Бони си споделяме много лични неща, но за бременност аз нищо не знам. Иначе и аз, и тя искаме да имаме поне още едно дете. Но това са си много лични неща и затова е хубаво тя да си ги казва.

- Ти познаваш ли нейния приятел - някъде се споменава, че е албански шиптър, другаде - че е бизнесмен, каква е истината?

- Бонка е сама и аз съм сама. В момента е сама, нещо си измисля... да е по-интересна. Не знам пък медиите откъде си съчиняват подобни „гаджета". И чак пък албанец?!

- Ти твърдиш, че Лоренцо иска много да има сестричка. Някога замисляла ли си се да си осиновиш дете?

- Господ да пази, но доколкото знам, още мога да раждам деца, така че осиновяване - не! Изобщо не мисля по такъв въпрос! Ние не сме на Запад, ние сме си тука. Аз не съм от тези, които казват - ще си взема дете да осиновя, пък не го правят. Говорят го само и само да се правят на интересни и вестниците да пишат за тях. Господ да ни дава здраве - да съм жива да си родя и отгледам и второ дете. Моя кръв да си е, моя кръв...

- Бони се подразни, че кучето на един от съквартирантите - Николай, се казва Манго. Веднага го обяви за расист и го номинира за изгонване.

- Бони е чувствителна много на тази тема за циганите. Като е била малка, са я подигравали, както и мен. Тя обаче е много истинска и директна и няма да спести на никого какво мисли по въпроса.

- Появи се информация, че Митко Пайнера е изгонил Бонка от фирмата си заради нейни „черни" участия, от които не е отчислила процент за димтровградчани?

- Сега не искам да ни скарваш с Бонка. Нека тези неща тя да си ги каже, като излезе от Къщата. Не ми се коментира тази тема изобщо.

- Какво ще кажеш за държанието на сина на Стефан Данаилов, той е доста интересна фигура в Къщата?

- У, тоя много го харесвам! Живее в някакъв си негов свят, много е някакъв такъв странен, харесва ми. В хармония е с тялото си. Разбира си живота по един начин и си го живее, както му харесва. Смущава ме само това, което пишат, че не искал да се къпе в Къщата, да си мие зъбите и т.н. Ама може да не му харесва банята...

- Всеки, който влиза в къщата на ВИП Брадър, получава някакви пари. Ти за какво използва парите, които получи, за да участваш?
- Това са много лични неща... Това са такива гадни въпроси!

 

източник: ШОУ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !