Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Лорд Минчев купонясва с Мис Англия 2012 в Лондон

отпечатай новината

01.10.2012 12:15 | Видян 2910 пъти

Лорд Минчев купонясва с Мис Англия 2012 в Лондон

Точно 35 души, измежду своите лондонски партньори и клиенти събра лорд Евгени Минчев в чест на мис Англия 2012. Шарлот Холмс, която е избрана за най-красивата жена в Англия за тази година, бе с короната и лентата си, които за разлика от българските мис, тя има правото да задържи.

В един от най-престижните частни клубове в Лондон- The Lansdowne , на който лорд Минчев е единствения член от Източна Европа, той посрещна още мис Англия 2008 Лора Колман, дизайнерът на конкурса Ерик Уей, неговият съдружник Мартин Лавмор, годеницата си Лиз Бруър, младата българка Десислава Демиревска, която учи в Брайтън, притежателят на най-големият магазин за рояли Блюднер, представители на Британската камара за мода ,медии и други.

След приема Евгени, мис Англия и още четирима гости останаха за тържествен обяд, който бе последван от служебни разговори, свързани с идването на Мис Англия 2012 Шарлот Холмс на 20-я Бал на топ моделите на 17 октомври. Въпреки нейното височайше присъствие, дама на бала ще бъде топ моделът Карина Георгиева.

автор: Супер 19'

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !