Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Николета бърка италиански и испански

отпечатай новината

01.10.2012 14:30 | Видян 3855 пъти | Гласували 1

Николета бърка италиански и испански

От известно време Николета и Валери Божинови живеят във Верона, Италия. Оказа се обаче, че плеймейтката все още не е научила италианския език, алармират запалени интернет форумци. Красавицата често публикува свои снимки от града на влюбените.

В края на август стана ясно, че семейство Божинови ще живеят в Италия, тъй като Валери стана част от футболния клуб на Верона.

Двамата неведнъж са били в красивия град, но явно това време не е достатъчно за красавицата да научи местния език. Албумът на НиЛо във Фейсбук, в който качва снимки от Италия, е озаглавен "Te amo,Verona".

За всеки е ясно, че това означава "Обичам те, Верона", но по-наблюдателните забелязаха, че това всъщност е на испански, а италианският правопис е "Ti amo,Verona".

Тази неволна грешка на Лозанова бързо беше отразена и коментирана от нейни почитатели. Явно плеймейтката трябва да поработи върху своя италиански, тъй като дълго време ще остане на Ботуша.

Според нейни подръжници обаче, младата майка умишлено е сменила буквите, защото имала огромно желание да посети Испания, научи още Супер 19'.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !