Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

НиЛо се заканва на Ники Михайлов

отпечатай новината

24.09.2012 10:15 | Видян 4070 пъти

НиЛо се заканва на Ники Михайлов

Плеймейтката Николета Лозанова се обяснила в любов на бившето си гадже Ники Михайлов чрез песента на Емилия Ще чакам да ми звъннеш. Това твърдят фенове по интренет форумите и се чудят как моделката не се притеснява да демонстрира публично, че мислите й все още са насочени към екс приятеля й.

Ситуацията, която се развива в клипа към парчето е идентична със случилото се между Николета и футболиста , който в момента е с фолкаджийката Алисия . Супер 19' още през май първи съобщи за това, че палавата пловдивчанка продължава да се вълнува от живота на Михайлов .

Наш човек бе свидетел на тяхната засечка в пловдивска чалготека, където двамата цяла нощ си разменяха есемеси. Вратарят пък не спря да гледа втренчено към НиЛо и да поръчва на диджея любимите песни на г-жа Божинова .

Според клюката преди известно време Николета сама се обадила на Емилия с предложение да я включи в клипа.

Тя я уверила, че няма да има претенции относно визията и сценария. Тези дни пък плеймейтката се разголи за поредната си провокативна фотосесия в списание MAX. Черно-белите фотографии и ретро стайлингът  я показват в по-различна светлина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !