Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Багата щял да умре още преди 4 години

отпечатай новината

02.10.2012 10:15 | Видян 5764 пъти | Гласували 1

Багата щял да умре още преди 4 години

Не втори, а направо трети живот кара след инцидента с наръгването си в края на зимата ВИП Брадърът Благой Иванов – Багата . Още преди четири години той щял да издъхне, пише Супер 19'.

„Аз съм бил на косъм от смъртта. През 2008-ма на европейското един руснак направо ме удуши с каската, натисна ми сънната артерия (според очевидци, тогава Багата тупнал с ръка, за да може навреме съдията да прекрати мача, а той да не заспи завинаги, б. а.).

Други подобни инциденти обаче не съм имал. Питаш ме за счупените ръце. Те вече са по-добре, но не са на сто процента възстановени”, разказва Благой Иванов.


Този мач остава не само една от малкото му загуби на тепиха, но и моментът, когато за първи път вижда светлината в края на тунела и е на крачка от смъртта.

За втората му среща с края – в края на февруари тази година, когато е наръган в нощно заведение в сърцето на София,е писано толкова много, че едва ли може да се добави нещо. Това, което знаем е, че нищо не знаем.

След като самият Благой още със своето излизане от болницата, където прекара 3 месеца, оттегли обвиненията срещу Дъмпела, за когото се смяташе, че го е наръгал в мелето и едва не причини смъртта му, всички версии, които се въртят из обществото звучат нереално.

Багата не е член на групировки ,той израства под крилото на олимпийския ни медалист по джудо от Атина 2004 и световен шампион по самбо Георги Георгиев. Даже членува в неговия пазарджишки клуб по джудо, самбо, бойно самбо и ММА.

Близнаците, другите звезди на бойните дисциплини, са в компанията на Багата от деца. Около кървавия спорт горят различни страсти.

Благой, който преди пиянското сбиване, което едва не му коства живота, се готвеше в Америка, няма равен в България в тежката категория. Той се движи на ринга и в клетката като танк.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !