Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Митьо Очите – на плажа вместо в пандиза

отпечатай новината

21.07.2008 13:50 | Видян 5680 пъти

Митьо Очите – на плажа вместо в пандиза

Несебърският наркобос Митьо Очите разнообразява затворническото си битие с кафенца и мелбички в курорта Слънчев бряг, пише “Експрес”.

Изтърпяващият наказание от 4,5 години затвор бандит е бил забелязан да пие кафе и да хапва мелба в елитно заведение край морския бряг. Любопитен факт е, че около него не били пазачите от ГД “Охрана на съдебната власт”, а личните му гардове.

Наблизо пък бил паркиран и черният мерцедес на подземния бос. Според някои очевидци Очите се забавлявал съвсем спокойно в заведението. Той дружески се шегувал с охраната си и със сервитьорките.

От началото на пролетта Димитър Желязков премина на по-лек режим на изпълнение на наказанието. Причината беше, че бил един от най-примерните в Бургаския затвор. Заради липсата на провинения и поради това, че е излежал една четвърт от присъдата си, той бе преместен в общежитието от преходен тип “Житварово” в село Ветрен.

Управата на затвора опита да му намери работа, като проведе кастинг с различни фирми. Няколко частници изявиха желание да го наемат. Офертите към Очите бяха за работа на полето като тракторист или комбайнер, тъй като се оказа, че освен всичко друго има и Т-категория за управление на МПС. Появи се и апетитно предложение за общ работник по строежите край морето. Последната официална информация от Бургаския затвор бе именно, че Очите и няколко души от бригадата му работят на строеж край Бургас.

Един от най-приближените му хора – Янко Гюров – Поморийския, бе настанен в общежитие “Строител” заради доброто си поведение и за това, че за първи път е в затвора. Двамата би трябвало да работят на един строителен обект.

Очевидци и факти обаче показват, че на практика Очите през деня се разхожда съвсем свободно, където си поиска в района. Само вечер след 17 часа той се прибира в общежитието, за да се яви чинно на вечерна проверка като примерен пандизчия. Има информация и че следи бизнеса си, като често посещава офиса на охранителната му фирма “Аркус СОТ”.

Явно престъпен бос №1 в региона се ползва с особени привилегии, независимо от това, че е осъден на лишаване от свобода. Облекченият режим във ветренското общежитие пък се тълкува доста фриволно от управата на затвора.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !