Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Зуека и Нина се разделиха с купон

отпечатай новината

09.11.2012 09:45 | Видян 2675 пъти

Зуека и Нина се разделиха с купон

Актьорите Васил Василев-Зуека и Нина Димитрова се разделиха не само в личния си живот, но и в професионалния, като вдигнаха прощален купон.

Преди самото парти двамата изиграха за последен път легендарния си спектакъл "Шинел", в Театър 199 "Валентин Стойчев". С това те отбелязаха и 20-годишнината на своя Театър "Кредо" продължаващ напред само с Нина. 
Актрисата вече ще работи с нови съмишленици и се надява най-сетне да осъществи общата им мечта със Зуека - Гьотевия "Фауст", макар и без него.

След края на представлението  двамата бяха изпратени с нестихващи аплодисменти на повече от 200 зрители. Любовта на хората и раздялата с театъра трогна до сълзи Зуека и Нина. Двамата бивши партньори се просълзиха и нежно се разцелуваха. 

"Искам да кажа едно голямо благодаря на този прекрасен човек. За това, че ме изтърпя през всичките тези 20 години. В личен план те бяха чудесни, а в професионален - неповторими", заяви Нина. 

"Всичките тези 20 години не бихме ги заменили за нищо. Преживели сме толкова хубави моменти. Имало е и лоши, разбира се, но в крайна сметка изкуството е това - трябва да преодоляваш трудностите и да вървиш напред", сподели от своя страна Зуека. 

В препълнената зала на Театър 199 актьорите бяха обсипани с букети от почитатели, близки и официални лица. С цветя ги уважиха министърът на културата Вежди Рашидов, кметът на София Йорданка Фандъкова, актьорът Стефан Данаилов, директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов и много други.

Като подарък за своята досегашна половинка Нина Димитрова бе направила 50-минутен филм. В лентата беше подбрала и лично монтирала кадри от най-съкровените им моменти заедно през последните 20 години. Връхната точка на купона настъпи с внасянето на торта, върху която захарни фигурки с лицата на Нина и Зуека пресъздадоха героите от култовото им представление "Шинел". 

Върху нея бяха запалени 20 църковни свещи, които изгоряха под звуците на "Многая лета". "Живяхме красиво и се разделяме красиво", заявиха накрая Зуека и Нина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !