Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Коцето напуска дома в Домашен арест

отпечатай новината

15.11.2012 13:00 | Видян 2602 пъти

Коцето напуска дома в Домашен арест

Утре от 20:00 часа в „Домашен арест” Коцето е на път да изгуби всичко, което притежава – рибния магазин, дома си и съпругата си.

След като мама Еми прави равносметка на доходите си, тя кара Коцето да започне да й плаща наем за рибния магазин. Той естествено е противи защото магазинчето е зестрата на Анастасия. Ситуацията се усложнява, когато Сиси застава на страната на майка си, а на проверка идва екип от ХЕИ. Коцето е принуден да търси начини за по-голяма печалба.

Той се опитва да спаси бизнеса си чрез реклама и PR, дори прибягва към измама. Ще успее ли Коцето да спаси безнеса и независимостта си зрителите на bTV ще видят в петък вечер от 20.00 часа.

Коцето и Анастасия намират нов начин на комуникация – пишат си бележки. Причината е, че нямат време един за друг, защото той работи нощни смени. След като ситуацията се нажежава до червено, Коцето обявява, че напуска работа. Последната му работна вечер приключва с обир, а престъпникът се оказва негов и на семейството познат.

До какво ще доведе разследването на Коцето, Райчо и Капитана  ще стане ясно в епизода „Властелина на тухлите”, който ще се излъчи на 16 ноември по bTV.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !