Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Рейтингът на Гала се срути

отпечатай новината

19.11.2012 11:15 | Видян 2763 пъти

Рейтингът на Гала се срути

Въпреки че качва гледаемостта си с гадости, зрителите на Нова тв са все още едва половината от тези на bTV, показа проверка на Шоу. През октомври Гала е имала среден рейтинг 2,1%, а през първата седмица на този месец той е едва 1,7%.

Това означава, че зрителите на тричасовото "развлекателно" предаване "На кафе” са намалели с близо 20 000 въпреки напъните на русата водеща да ги задържи на всяка цена. Най-гледаното предаване за октомври по данните на ГАРБ е турският сериал "Пепел от рози", излъчван по bTV. Феновете му са точно 1 284 000 души.

Колкото и да поставяме под въпрос данните, заради манипулациите и липсата на достатъчно устройства, с които да мерят зрителския интерес, ГАРБ все пак показват ясна тенденция в родния телевизионен пазар.

Скандалите и продуктовото позициониране отблъскват зрителите, но още повече ги отблъсква явната манипулация и фалшификация в ефир. Точно поради тези причини зрителите на "ВИП брадър" така и не станаха повече от 600 000, докато другото предаване с традиционно просташки хумор

"Комиците”"се радва на зрителския интерес на близо милион души.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !