Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Коцето се вдига на бунт

отпечатай новината

22.11.2012 12:30 | Видян 1324 пъти

Коцето се вдига на бунт

Утре от 20:00 часа в „Домашен арест” по bTV Коцето последователно вдига бунт срещу жените, а след това и срещу мъжете в къщата.

В петък вечер семейството му ще бъде изправено пред ново предизвикателство – парите. Проблемът този път не е липсата им, а начинът, по който Сиси парадира със спечеленото от нея. Коцето никак не е щастлив от забогатяването на съпругата си. Той е категоричен, че Анастасия не го оставя да бъде мъж и няма да вземе повече нищо от нея.

 Тя пък се опитва да го пречупи с подаръци и с джобните му, които започва да дава на Зара... Точно когато обстановката става нетърпима се намесва едно парче пица. Как точно всичко това ще изкуши Коцето и ще приеме ли той в крайна сметка да бъде „държанец”.

Проблем на Коцето в къщата на тъщата създават не само жените, но и мъжете. Ябълката на раздора този път е бат’ Кольо, който с хъркането си пречи на всички обитатели и най-вече на Коцето.

Той дори си позволява да окупира дивана му, за което среща подкрепа дори от мама Еми. Единственият несъгласен с положението остава Коцето, който предизвиква бат’ Кольо на двубой... с кюфтета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !