Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Четири лапи ще приюти украинското мече

отпечатай новината

26.11.2012 12:45 | Видян 1729 пъти

Четири лапи ще приюти украинското мече

Във вторник, 27.11.2012 г., международната организация за защита на животните „Четири лапи” ще излъчи за първи път на живо своя спасителна акция.

10-месечното мече Настя, заедно с майка си Маша, ще бъде транспортирано от зоопарка в украинския град Луцк до разположения близо до Киев гр. Житомир, където за тях беше построено просторно убежище.

След няколкоседмична работа при изключително лоши атмосферни условия съоръжението най-сетне е готово. То е с обща площ от 10 декара и се състои от три сектора, в които има дървета за игра и катерене и изкуствено езерце.

През м. май тази година Настя беше продадена от управата на зоопарка в Луцк на безскрупулни търговци на животни и отделена от майка си. „Четири лапи” засне шокиращи кадри от насилствената раздяла на двете животни, които предизвикаха широк отзвук в социалните мрежи (http://youtu.be/zgAQxDiHgIE)

Във вторник, между 13:30 и 14:30 българско време, „Четири лапи” ще излъчва на живо онлайн от Житомир чрез системата Live Stream (http://new.livestream.com/fourpaws/nastia).


Всеки, който е бил трогнат от съдбата на Настя, ще може да проследи първите стъпки на мечето на свобода, а кодът за вграждане на директното излъчване ще може да бъде качен и на всеки заинтересован уебсайт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !