Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Съседи скандализират милионерско парти

отпечатай новината

27.11.2012 13:30 | Видян 1417 пъти

Съседи скандализират милионерско парти

„Етажна собственост” е на градус! Щури купони вдигат съседите в следващия епизод на комедийния сериал в четвъртък вечер.

Цицията Пепо (Валентин Владимиров) и банкерът-милионер Гарабедян (Кристиян Фоков) празнуват паралелно тържествени юбилеи. Приготовленията за рождените дни са много специални. Банкерът е поканил целия министерски съвет и не смята да щади усилия, за да блесне с подобаващо тържество.

Да свири е извикан самият Ричард Клайдерман!
Пепо също смята да не изостава от надпреварата и ще даде всичко от себе си, за да спретне хубава веселба за приятелите си.

Уплашени от мащабите на подготвяните пиршества, съседите решават да вложат всичките си усилия в усвояване на подобаващ етикет. Д-р Контопишев (Стефан Къшев) ги обучава, как трябва да се държат на изискани събирания и как трябва да се хранят културно, когато им сервират засукани ястия.

Старанието на Джамбазов (Антон Радичев) и компания е голямо, а опитите им да влязат в час с етикета са повече от комични.

За ужас на съседите и на самите рожденици накрая техните партита съвсем се объркват и ситуацията излиза извън контрол! Поразиите следват една след друга, докато героите от „Надежда” не научат един от най-важните уроци в живота – този, какво е истинско приятелство...

От продуцентска компания „Идалго” са поканили в този щур епизод да им гостува певецът и водещ Богдан Томов в ролята на себе си. Точно той ще отключи пълната парти какафония на съседите в четвъртък вечер от 21ч. по Нова телевизия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !