Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Петко Димитров отряза миска ромка

отпечатай новината

28.12.2012 14:30 | Видян 4260 пъти

Петко Димитров отряза миска ромка

Задава се поредната женска надпревара за сърцето, леглото и банковата сметка на най-лачения столичен ерген Петко Димитров. Собственикът на верига увеселителни заведения отново е минал в отбора на необвързаните, след като е бил шута на последната си актуална любовница – Меги Колева, научи Уикенд.

Наскоро ви информирахме, че бившият съпруг на Мария Игнатова се е залюбил със смуглото миньонче, окичило се с короната "Мис Плеймейт" от едноименния конкурс точно преди година.

Още тогава тръгнаха слухове, че миската е от ромско потекло, но този факт вероятно е убегнал на властелина на нощния живот, улисан по своя бизнес.

Плейбоят, свикнал да си ляга все до жени от ранга на милионерката Ели Гигова и чалга дивата Преслава, изживял душевен катаклизъм преди няколко дни, когато Колева, все още негово гадже, го запознала с част от семейството си. От шок и стрес Петко Димитров бил на ръба да получи нервна криза – ченето му увиснало, зървайки мургавото лице на една от сестрите на приятелката си.

Чак тогава бизнесменът си направил труда да проучи фамилията на Колева, на която до преди това се чудел защо като всяка себеуважаваща се миска никога не посещава задължителния соларуим.

Петко се потресъл, когато агентурата му донесла, че семейството на приятелката му е от ромски произход. Майката Марина и трите сестри на Петковица живеели в бедното врачанско село Оходен. Издържали се от краварство и чат-пат от хонорарите на пробилата в манекенските среди Меги. На баща ѝ в семейството не разчитали, тъй като още преди години ги зарязал заради местна шаврантия, пише Уикенд.

Според местните, въпреки цвета на кожата, роднините на плеймейтката имали добра репутация в селото. Не създавали проблеми, добродушни били и най-вече – хора, които изкарвали с труд насъщния си.

Това обаче не трогнало Петко Димитров и той побързал да прекрати отношенията си с миската, която допреди това дори почти се била пренесла в къщата му във Владая.

Богатият ерген се посрамил, че ще бъде подиграван от приятелите си за боята на Меги Колева. А само няколко дни, преди да ѝ съобщи, че ще ѝ се наложи да си търси нов житейски спътник, щедрият Петко се върнал с Меги Колева от романтична ваканция в Италия, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !