Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия и Николета се мачкат с почивки

отпечатай новината

05.01.2013 09:04 | Видян 3576 пъти

Алисия и Николета се мачкат с почивки

Вечните съпернички -плеймейтката Николета Лозанова и фолкдивата Алисия, отново се надцакват коя е по-добра в социалната мрежа "Фейсбук". Двете дами побързаха да се похвалят, че отдъхват с любимите си мъже по екзотични дестинации и сега на дневен план стои коя от двете ще качи по-романтичната снимка, съобщи "Телеграф".

Миналата сутрин Алисия пусна в личния си профил снимка, на която двамата с Ники Михайлов се гмуркат под вода, хванати за ръце. Певицата побърза да обясни, че това уникално преживяване се случва някъде из Индийския океан. 

Само час след това в социалната мрежа се появи снимка от екзотичната почивка на Николета с Валери Божинов.

На фотоса съпрузите страстно се целуват, а над снимката плеймейтката е написала загадъчното и двусмислено послание: Какъв прекрасен старт на 2013....изпращаме ви целувки...при нас тепърва става горещо". 

Приближени до звездния четириъгълник коментират, че дестинацията на Божинови е Тайланд, а Алисия и Михайлов се любуват на Карибските острови. 

Това не е първият път, в който двете съпернички се състезават. Плеймейтката и певицата умело се конкурират по пластични операции, като в последно време Алисия води с няколко крачки. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !