Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

БГ метъли хит в Германия

отпечатай новината

10.01.2013 14:15 | Видян 1373 пъти | Гласували 1

БГ метъли хит в Германия

След като подлуди сръбската публика с изпълнения на живо, сега българската банда Гранулом зариби немските фенове на метъла с новия си албум. След успеха на своето E.P.

Утопия в Германия преди време, сега Гранулом се радват на голям интерес към албума "Тихо". Първата партида дискове свършила буквално за дни и сега групата подготвя нов колет с музикални носители. Най-интересното е, че текстовете на всички песни са на български език, който явно се харесва на чуждоезичните любители на твърдия саунд.

В момента Гранулом подготвят поредица от концерти за промотиране на "Тихо" в България. Първият е на 18.01. в габровския кафе-клуб "Белия вълк", който по ирония на съдбата носи името на един от хитовете на новата тава. Следва гиг в Севлиево на 19.01.

През ноември група Гранулом представиха албума си "Тихо" пред сръбската публика в Ниш и Белград. Българската спийд метъл група е със здрави корени у нас. Съществува от 17 години и е основана от китариста Данчо Йосифов.

През 1995-та година Надя Валентинова се включва в бандата като бас китаристка. В последствие неповторимата й бленда, която може да се изяви дори в парче на Slayer, я прави емблематичен вокал на Гранулом години наред (част от вокалната ѝ история е  втора награда на фестивала "Златен Орфей" 99). Гранулом са подгрявали метъл легенди, като Motorhead, Megadeth, Sodom, Grave Digger и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !