Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Министър тренира с Любо Чука и Жоро Главата

отпечатай новината

18.01.2013 15:00 | Видян 11914 пъти

Министър тренира с Любо Чука и Жоро Главата

Министърът на образованието Сергей Игнатов редовно помпа мускули във фитнеса на стадион „Славия“, научи репортер от редовни посетители там.

Мястото е само на метри от ресторанта, където бе брутално разстрелян един от босовете на групировката СИК Милчо Бонев – Бай Миле. Базата на мутрите от близкото минало в квартал „Овча купел“ се стопанисва от фирми на Младен Михалев – Маджо. Фитнесът, който посещава и министър Игнатов, формално се води по документи на гаджето на актрисата Яна Маринова, която също редовно спортува там.

Министър Игнатов, който според други посетители на залата с щанги, ходи там след работа, носи спортния си екип в елегантно сакче и се движи без охрана.

Фитнесът обаче, се посещава от видни представители на престъпния свят като Любомир Костадинов – Чука и наследника на взривения сикаджия Стоил Славов. Жоро Главата често отскачал до спортния комплекс, за да помпа мускули.

Културисти, които също ходят там, разказват за комични ситуации, когато министър Игнатов кротко си тренира за гърди на гладиатора, а до него татуираният ММА боец и бивш водач на Бандата на чуковете Любомир Костадинов пръхти, надувайки бицепси с „кривата щанга“.

„Любо едва ли знае кой е министърът на образованието и го подминава с безразличие. Игнатов обаче явно го е виждал по телевизията и по вестниците, защото се заглежда по него“, обяснява посетител на фитнеса на СИК.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !