Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Черната Златка продаде кон за 300 лева

отпечатай новината

01.02.2013 10:15 | Видян 3234 пъти

Черната Златка продаде кон за 300 лева

Черната Златка влиза в "Стани богат". Сексапилната красавица, която обърка тотално названията на европейските столици в шоуто "Вип брадър", ще отговаря благотворително на въпросите на Ники Кънчев. До нея на другия стол на богатството ще седне шефът на НИМ проф. Божидар Димитров, пише Блиц.

"Стани богат" е поредното тв шоу, в което бившата на Багата се впуска за последните няколко месеца. Плеймейтката живя в компания с певеца Дичо и Биг брадър звездата Нед три дни в 10-членно семейство в ромската махала на Петрич. Брюнетката три дни плете заедно с ромите кошове, не се притесни да събира скрап, да продава коне на животинския пазар в южния град, да язди кобили, да оре и да готви баници.

Златка Димитрова успя да стане член на семейството на ромите домакини, показа добро сърце, продаде кон за 300 лева и два плетени коша за по 20 лева, като парите влязоха във фамилния бюджет на домакините Стоянови. През цялото време животът ѝ сред ромите се документираше с камера.

"Хубав човек е Златка . Правеше, каквото ѝ кажем, плетеше кошове, продаваше ги, чистеше, правеше ни баници. Много трудолюбив човек е, няма претенции. Не се притесняваше от нищо, тя е като нас, има ромска душа", разказа домакинята Наска Стоянова, пише още Блиц.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !