Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Вики от "Мастило" зачева ин витро

отпечатай новината

15.03.2013 13:45 | Видян 2174 пъти

Вики от

Вики обяснява, че двамата с приятеля й вече втора година правели опит да се сдобият с рожба, но тя така и не забременявала. Напоследък сериозно се е уплашила, че може с любимия й да се окажат бездетни и затова дори обсъждали варианта за ин витро зачеване.

Резултатите на двойката обаче били напълно в нормите и според медиците няма Никакви здравословни пречки те да се сдобият с рожба. Лекарите я успокоявали, че 2 години не е притеснителен срок в днешно време защото заради стреса жените забременявали все по-трудно, пише Всеки ден.

„Човек иска едно, а Господ му поднася друго", споделя изпълнителката на „Моите кафеви очи", която в последно време е едно от най-нашумелите лица у нас. Вики ударно записва песни, снима се в сериал и реклами на известна марка шампоани, а вече бе водеща и на няколко риалити предавания.

В момента пък е всяка вечер на екран в праймтайма в ролята си на жури в „Гласът на България". Въпреки плановете си за бебе тя няма да преустанови да работи усилено. Веднага след края на шоуто стартира национално лятно турне из страната, което ще завърши чак през октомври. Едва тогава с половинката й щели да се отдадат на заслужена почивка и тя се надявала да бъдат зарадвани и от новината, че чакат бебе.

Снимка: facebook

автор: Николай Марков

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !