Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

И Гена Трайкова със счупен глезен, но вече ѝ минава

отпечатай новината

04.04.2013 14:15 | Видян 2920 пъти

И Гена Трайкова със счупен глезен, но вече ѝ минава

Още една водеща на Би Ти Ви - Гена Трайкова, е със счупен крак. За разлика от Ани Салич обаче тя ходи на работа всеки ден и чете новините на малкия екран. Затова почти никой освен близките и колегите не е разбрал за травмата, пише 24 часа.

"Нищо особено не се е случило. Какво да разказвам, няма никакъв смисъл да занимавам хората с крака си", каза Трайкова, която бе заснета от в. "България днес" с патерици. И тя като колежката си Салич чупи глезен, но при нея травмата е доста по-лека.

Глезенът на Салич е толкова натрошен, че с операция поставят пластина и 7 златни пирона. През първите седмици е невъзможно дори да стане от леглото.

Трайкова си счупва глезена първа. Преди 2 месеца, когато още има сняг, тя пада. Засегната е малка костица отстрани на крака, заради което лекарите го закрепват неподвижно с олекотен гипс.

Съвсем скоро тя го е махнала и глезенът се придържа само от шина. Не стъпва изобщо на него и ходи с патерици. До работата я карат с кола.

След около седмица Трайкова очаква да започне рехабилитацията и раздвижването на крайника.

Това не е първото счупване на новинарката, която е и продуцент в "Би Ти Ви Репортерите", пише още 24 часа.

Преди време тя беше счупила ръката си. Тогава пак идваше на работа, а когато четеше новини, дискретно поставяше ръката си под бюрото, за да не се набива гипсът в очите на зрителите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !