Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Мустафа Чаушев с биографична книга

отпечатай новината

08.04.2013 13:45 | Видян 4266 пъти

Мустафа Чаушев с биографична книга

На 10 април легендата на естрадната музика Мустафа Чаушев навършва 70 години. Неотдавна той се завърна от кратко турне в Истанбул, където прекара незабравими моменти със своята дъщеря Ажда. Там те бяха гости на едни от най-известните предавания в тв канали Тек Румели Тв, Канал Т и Темпо Тв.

Нашите изпълнители бяха посрещнати страхотно и изпяха най-хубавите си песни. Освен с музика,те се потопиха и в изобразителното изкуство, като посетиха изложбата на семейната си приятелка, известната турска художничка Нилюфер Иналтонг. Извън работните срещи, Мустафа Чаушев бе изненадан с парти по случай рождения си ден. Негови фенове бяха организирали специална вечеря в изискан ресторант в квартал Флория. Имаше  много подаръци за двамата и торта с лика на Ажда и Мустафа.

Последваха и изненади от най-близкия му приятел Назиф Шекер и неговата съпруга Веждийе ,които са едни от най-верните му почитатели. Следващата спирка беше Чорлу, където изселниците от България прекараха една незабравима вечер с песните на двамата.

Мустафа отбелязва,че отдавна не е имал толкова зареждащо участие. На 10 април той заминава да празнува със семейството си в чужбина, веднага след участието си в На кафе. Плановете му са да издаде автобиографична книга,чиито автор ще бъде Ажда и албум с най-хубавите му стари песни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !