Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Депеш Мод напуснаха Шератон заради Сенс

отпечатай новината

27.05.2013 14:45 | Видян 2202 пъти

Депеш Мод напуснаха Шератон заради Сенс

Капризите на звездите обикновено са любима пикантерия на феновете. Но не се случва всеки ден някоя супер знаменитост чак пък да смени хотела си, особено ако той е от верига като Лъкшъри колекшън на Сатрууд, фирмата, която у нас е най-известна с бранда си Шератон, пише Супер 19'.

Точно това обаче се случи със софийския хотел от въпросната верига. Дейв Геън и компания бяха настанени първо в застаряващия класически обект в самото сърце на София. Те обаче най-меко казано не били приятно впечатлени. Още преди да им разопаковат куфарите, наложило се организаторите да позвънят другаде, за да подслонят славните артисти.

По пътя към хотела, който познаваме като Шератон, а вече е просто Балкан, те забелязали на жълтите павета новата стъклена фасада на петзвездния Сенс. Когато се осведомили, че е част от световната верига Дизайн хотели, те веднага поискали 13 стаи в него. И естествено ги получили. Така останали изключително доволни при второто си идване в нашата родина.

Архитектурното бижу, което нашумя в столицата първо с феноменалния си панорамен бар на деветия етаж, е истински магнит за посетителите от сой. Италиански експерти са автори на проекта, който е движен от известния бизнесмен Жоро Чопев, женен за една от най-красивите ни манекенки с европейска кариера Руми Кръстева. Повечето водещи бизнесмени, които имат работа в България също напоследък предпочитат хотела, който тези дни навърши един месец от отварянето си. А вече може да се похвали с толкова знатна и ВИП публика.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !