Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Ивайло Донков: Не очаквах да спечеля!

отпечатай новината

28.05.2013 14:00 | Видян 2008 пъти

Ивайло Донков: Не очаквах да спечеля!

В интервю за bTV Ивайло бе попитан дали е очаквал да вземе голямата награда. "За очакване не мога да говоря. Дойдох в "Гласът на България" с очакване никой от треньорите да не се обърне на изпълнението, защото дойдох с класическа музика, а знам, че в тези формати изобщо не мога да говоря за това. Още по-малко за победа", обясни победителят в "Гласът на България".

Зрителите дадоха по-голяма подкрепа за Ивайло - 54% срещу 46% за Красимира. Наградата за победителя в „Гласът на България" е 5-седмично обучение в престижния музикален колеж Бъркли в Бостън.

Ивайло, който представяше отбора на Миро, заплени публиката с оперно пеене, а мнозина го нарекоха българския Андреа Бочели. В момента той е безработен, като печели от ангажименти на свободна практика. Една от мечтите му бе да застане рамо до рамо с Ку-ку бенд.

Красимира Иванова, обучавана по време на шоуто от Данчо Караджов, не успя да покори зрителите с богатия си гласов диапазон. Тя има зад гърба си участие в "Music Idol", но тогава бе една от първите отпаднали. Краси не може да се оплаче от липса на участия като певица. Тя е сестра на Нели Иванова - първият победител в българския "Сървайвър".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !