Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Владо Пенев щастлив и свободен

отпечатай новината

05.06.2013 14:45 | Видян 2121 пъти

Владо Пенев щастлив и свободен

Актьорът Владимир Пенев и вече бивш служебен министър на културата живее втори живот, откакто напуснал поста си в културното ведомство. Това той споделил пред свои приятели, които го разпитвали дали не му липсва министерското кресло, пише vsekiden.

Пенев засвидетелствал чувството си за свобода и щастие със снимки в социалната мрежа „Фейсбук", които показвали „как камък му е паднал от сърцето". Пенев бил особено щастлив, че вече може свободно да се върне към актьорската професия и да поема ангажименти за нови представления.

„Не е за мен управляването или всякаква административна дейност! Постоянно се чувствах особено зле, че пари за култура няма, а и не мога да намеря. А всеки ден пред вратата ми стояха десетки колеги, които молеха за пари за един или друг проект. Ужасно напрежение беше да разочароваш толкова много хора", споделил с приятели Пенев. Дразнел се и от служебния си „Мерцедес", който трябвало да го вози по протокол.

Владо наскоро посети Дните на българското кино в Рим, където беше с програмната директорка на БНТ Севда Шишманова и режисьорът Явор Гърдев. Именно в италианската столица той позира щастлив и доволен, за да покаже колко се радва на свободата.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !