Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Маги Вълчанова пак е бременна

отпечатай новината

13.06.2013 16:15 | Видян 6879 пъти

Маги Вълчанова пак е бременна

Маги Вълчанова чака второ дете от бившия зет на Нора Ананиева – Румен Георгиев. Някогашната "Мис България" трябва да роди през юли, а лекарите са категорични, че петгодишния ѝ син Румен ще си има братче.

Застрахователният бос и Маги още не са избрали име на наследника си, но се знае, че миската ще ражда със секцио. По същия начин е роден и Румен-младши. "Тогава не можах да родя нормално. Бебето беше със седалищно прредлежание и се наложи цезарово сечение", признава Вълчанова, пише Уикенд. Тогава лекарите ѝ казали, че ако има второ раждане и то ще бъде със секцио.

Това ще бъде трето дете за застрахователния бос. Преди да започне връзката му с Маги, шефът на "Армеец" преживя тежък развод с щерката на Нора Ананиева – Ана, от която има дъщеря - Нора.

Ананиева, която беше вицепремиер в едно от правителствата на Андрей Луканов направила всичко възможно съдът да не позволи развода. Тя не можела да се примири единствената ѝ внучка да расте като дете на разведени родители. Тя обаче не успяла да се наложи и Георгиев се венча за бившия талисман на националния отбор по футбол през 2011 г.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !