Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

40-годишна се бори за Мис България

отпечатай новината

18.06.2013 10:00 | Видян 2214 пъти | Гласували 1

40-годишна се бори за Мис България

40-годишна жена се бори за участие в конкурса за Мис България, съобщиха организаторите. Смелата дама, която е живяла дълги години в Германия, очарова журито с куража си да се състезава с мераклийки за короната на по 16-18 години, пише vsekiden.

За първи път няма ограничения нито за възрастта на кандидатките, нито за ръста им. Може би затова сред мераклийките за титлата за красота имаше някои с доста нестандартна красота. Журито обаче обърна на всяка от тях необходимото внимание. Изключителен интерес беше отчетен към финалната селекция на кандидатките, която се проведе през уикенда в София. Най-красивите столичанки трябваше да се изправят срещу конкуренцията на момичета от цялата страна. В столицата се явиха Мис Видин 2012 и Мис Бургас 2012.

Сред кандидатките беше красавица с шоколадов цвят на кожата, която събра погледите с екзотичния си външен вид. За два дни пред погледите на екипа преминаха и две двойки еднояйчни близначки. В една от двойките първоначално се яви само едната сестра, която се оказа първа подгласничка в конкурс за най-добър еротичен модел за миналата година. След като обаче в журито разбраха, че има сестра-близначка, я помолиха да изивика и нея.

Скоро предстои да бъде обявен финалният избор на експертното жури. Най-интересните хубавици ще станат част от грандиозен риалити формат „Мис България 2013". Той ще се излъчва през лятото по ТВ7.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !