Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Фестивалът Broken Balkanz с безплатна дневна част

отпечатай новината

18.06.2013 14:00 | Видян 1153 пъти

Фестивалът Broken Balkanz с безплатна дневна част

Всяка година H.M.S.U. обявява все по-дръзки предложения към феновете на дръм и басс музиката. Сега, през 2013, специално за летния фестивал на открито, който ще се проведе от 21 до 23 юни в полите на Витоша, организаторите са подготвили редица елементи, които ще подсигурят качественото прекарване на посетителите. Локацията за провеждане на фестивала тази година е едно от най-популярните места на Витоша – Стамболова поляна, край хижа Момина Скала.  Освен представители на почти всички балкански държави – България, Гърция, Румъния, Сърбия, Турция, Македония, Хърватска и Косово – феновете на ърбан звученето ще могат да чуят и специални гости от Бразилия, Англия, Холандия и Австрия.

Музиката няма да е единствената форма на планинско забавление. Културната програма ще е богата на работилници, лекции, дискусии, уроци по миксиране, спорт, игри и много други атракции. За максимално удобство на посетителите ще има добре заредени барове, ресторант, безплатна къмпинг зона, тоалетни, охрана и медицински екип.

13-тото издание на фестивала обещава да е повече от разнообразно, но в същото време да запази традициите на събитието и да разшири културния кръгозор. Символично е завръщането на първоначалната идея, датата на провеждане да бъде „Най-дългият ден в годината“. Още по-интересен е денят след лятното слънцестоене - Еньовден. Този ден е най-силният на годината и всички народи го отбелязват с древни ритуали. Тогава космическите енергии са най-силни, билките най-лековити, водата най-благоприятна за физическото и духовното ни здраве. Тази година на Еньовден се пада пълнолуние, Луната ще е в най-близката си точка до Земята и ще изглежда необичайно голяма и красива. По този повод на 23 юни, неделя, в 08:30 ще бъде организиран поход със сборен пункт в Княжево, до чешмата с минералната вода, по пътеката за Бялата вода, Златни мостове, който ще завърши на фестивалната поляна.

На разположение ще има организиран транспорт от София до мястото за провеждане на фестивала. Денонощно ще бъде обслужвана маршрутна линия, стартираща от последната спирка на 204 в квартал Борово. Желаещите да запазят място могат да се регистрират за няколко по-големи автобуса, които ще пътуват в петък в 16:00 и 20:00, в събота в 16:00 и 20:00 и обратно в неделя в 12:00.

Достъпът до дневната програма ще е абсолютно свободен, а за нощната част ще могат да останат само посетители с билет или фестивална гривна. Все още могат да бъдат намерени билети на стойност 20лв в мрежата на EVENTIM.bg. В деня на събитието и на входа цената ще бъде 25лв. Цената за един ден е 20лв и ще се заплаща на място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !