Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Деян и Радина правят бебе на морето

отпечатай новината

21.06.2013 13:00 | Видян 4206 пъти

Деян и Радина правят бебе на морето

Деян Донков и Радина Кърджилова отново летят от щастие на крилете на любовта. След трудните повече от два месеца, които преживяха в "Къртицата", двамата бяха на път да провалят окончателно връзката си, пише Всеки ден.

Актрисата и близките ѝ дори бяха обявили, че тя повече няма бъдеще с Деян заради насилието, което прилага над нея. Но още щом той излезе, стана ясно, че чувствата на Радина към него са по- сили от обидата.

С днешна дата всичко това е забравено и двамата побързаха да се похвалят с възроденото си щастие.

Двойката е отложила всичките си ангажименти в следващите две седмици и планира да ги прекарат на плажа, като дори двамата са решили, че е време да скрепят връзката си и къде на шега, къде наистина, се канят да си направят дете.

"Дим да ни няма и към морето. Оставяме всички неприятности в София и може да се върнем с подарък", написаха двамата под обща снимка, публикувана в профила на актьора.

Приятели на звездите издават, че те ще отдъхват на къмпинг, но не с компания а съвсем сами. Двамата вече решили да живеят като семейна двойка, далеч от щури купони и пиянски изцепки, въпреки че категорично не планират сватба.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !