Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Плейбои и звезди се стягат за парти в Мол Галерия–Бургас

отпечатай новината

24.06.2013 10:45 | Видян 3240 пъти

Плейбои и звезди се стягат за парти в Мол Галерия–Бургас

Зелен вместо червен килим, шампанско от световна класа, световни медии и пера ще съпътстват лятото парти на сезона в Мол Галерия Бургас. Организаторите са успели да привлекат някои от най-привлекателните корици на мъжкото списание Плейбой и те ще бъдат изложени в първия ден за ВИП публика, а след това и за посетителите на мола, пише Супер 19'.

В изящния интериор /сградата на Мол Галерия Бургас е носител на Сграда на годината 2012/, ще бъдат разположени грандиозни копия на кориците на списанието със златни рамки. Събитието ще бъде арена за летните новини около звездите. Така например се очаква Рафи най-накрая да представи своето гадже, а Любо да промени посоката на своя перчем. Актрисата Вили Марковска няма да може да присъства, но ще изпрати видео обръщение със своята лятна новина.

Запознати твърдят, че това ще бъде свързано с нейния нов автомобил. Гост звезда на афтърпартито на бийч бара пред Мол-а , ще бъде Десислава, която ще изпълни своите денс парчета. Изобилие от бъни-та ще посрещат и ориентират гостите, като ще служат и за фон на снимките, които почитателите ще могат да си правят с наличните звезди.

Лице на събитието е лорд Евгени Минчев, чиято лятна новина ще бъде свързана с промяна на прическата и както той упорито твърди, килограмите му. След рождения си ден преди дни светският олигарх е качил три килограма, които ще свали за изявата си в Бургас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !