Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Дарина Павлова празнува юбилей в италиански замък

отпечатай новината

24.06.2013 12:15 | Видян 2944 пъти

Дарина Павлова празнува юбилей в италиански замък

Замък от 1880 г. в сърцето на Рим събра 250 гости, които да поздравят Дарина Павлова за 50-годишния юбилей. Сред тях е и тв водещата Мартина Вачкова, която замина за Вечния град специално за празника на дългогодишната си приятелка, пише 24 часа.

Вдовицата на Илия Павлов навърши 50 г. на 30 май, но събра близки и приятели на 15 юни в замъка Palazzo Brancaccio, в непосредствена близост до Колизеума.

Бляскавото парти в чест на Дарина бе под надслов "Розата", защото тя е родом от Казанлък. Затова и Павлова бе с красива рокля в розови и червени флорални мотиви. Украсата бе също в изцяло розови цветове. Всяка от масите, на които седяха гостите, бе с име на различен вид роза. "Когато изнесоха тортата, от тавана заваляха свежи розови листенца", разказва Вачкова.
Мартина Вачкова снима с телефона си рожденичката.

Всяка от залите в замъка бе тематично разделена. "В едната се сервираше вечерята, втора беше организирана като игрална зала казино, а в трета имаше диджей и беше като дискотека", обяснява водещата на "Апартаментът" по БНТ 1.

Сред гостите на събитието са италианската актриса Орнела Мути и носителката на "Грами" Саида Гарет, която е написала някои от най-големите хитове на Майкъл Джексън и Мадона. В края на вечерта всички гости получават мускалчета с розово масло в избродирана текстилна торбичка.

Мартина Вачкова изкара в Рим 10 дни. "Четири пъти вечеряхме със Саида Гарет. Невероятна жена! Заедно пяхме "Полегнала е Тодора", допълни актрисата. Тя се завърна от Италия в четвъртък вечерта.

Снимка: 24 часа

автор: Стела Атанасова

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !