Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Мис Бони оплю Азис

отпечатай новината

15.07.2013 13:00 | Видян 2770 пъти

Мис Бони оплю Азис

Гримьорът на фолк гилдията, известен с травеститския си прякор Мис Бони, за първи път разкри защо са скарани с Азис.

“Когато баща ми почина, нашите взаимоотношения приключиха. Той не уважи смъртта на моя баща, а те бяха приятели. Когато човек се подиграе с паметта на починалите, не заслужава даже да мисля за него”, заяви остро бившият травестит в тв интервю.

Според майстора на макиажа в чалга средите в момента няма конкурентни песни, както и клипове. „Нека звездите не забравят откъде са тръгнали и кой им подава ръка, защото ръцете са много по-малко от краката. Един ще ви подаде ръка, а поне пет ще ви подложат крак”, съветва певиците Бони.

„Тази година много от проектите се осъществятват в чужбина. Певиците залагат на различни визии и проекти, в които се впускат. Най-голямо удоволствие ми носи разнообразието в грима“, споделя човекът, който е близък до фолкаджийките. Той допълни, че работата не го изморява, а постоянното пътуване из страната и чужбина.

Мис Бони коментира и зачестилите в последно време скандали, които се вихрят с пълна сила във фолк средите.  „Смятам, че и това ще отмине. Преди имаше конкуренция в песните, в дрехите, в клиповете. Сега има някаква необяснима конкуренция. Не взимам отношение. Познавам ги до болка всичките“, заяви личния гримьор на Ивана и Глория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !