Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Галена се забавлява на хаус

отпечатай новината

15.07.2013 13:10 | Видян 1726 пъти

Галена се забавлява на хаус

Въпреки многобройните си ангажимени това лято, поп-фолк певицата намери време да се позабавлява с приятели. Преди дни изпълнителката на парчето Дай ми бе засечена да купонясва с голяма компания на родната Ибиса - Bedroom Beach.

Оказа се, че освен фен на черните ритми Галена си пада и по електронната музиката. Затова когато има възможност певицата се отбива в оборотното заведение на Слънчев бряг, за да послуша и потанцува под звуците на най-известните хаус парчетата.  

След дуетите, които направи с родните рапъри - 100 кила и Криско, Галена е готова за нови предизвикателства. “Зодия Близнаци съм и съм склонна към експерименти”, признава поп-фолк дивата.  Освен за музикалните си планове, певицата открехна завесата и за бъдещето на модната линия, с която се захвана неотдавна.

“През септември ще излезе новата ми колекция за Beyond. Тя ще е вдъхновена от пънк вълната и в нея ще присъстват не само официални тоалети, както беше в дебютната ми линия. Ще има костюми, сака, панталони, по-лежерни дрехи.”

Галена споделя, че модната й марка е предпочитана вече и от нейните колежки – Преслава, Глория, Цвети Янева. Анелия дори облякла нейн официален тоалет на рождения си ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !