Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Тайните на сина на Цар Киро

отпечатай новината

17.09.2013 15:50 | Видян 2194 пъти

Тайните на сина на Цар Киро

Принц Ангел, син на Цар Киро, влезе в къщата на "ВИП Брадър" в понеделник вечерта. В къщата той има за цел да измие репутацията на семейството си. Пред звездите той сподели, че е продавал гласове на различни партии, пише 24 часа.

"Политиците се въртяха у нас да им даваме гласове. Ние сме магазинът, складът, който почти всеки политик си прави сметка, че трябва да пазарува оттам. Мислех, че от "Атака" няма да поискат да търгуват, но от структурата в град Пещера лично ме потърсиха да купят гласове", каза Ангел Рашков във "ВИП Брадър".

Твърди се, че Ангел Рашков е с диплома за висше образование от престижен кеймбриджски университет. "Той е изключително креативен, комбинативен и роден водач. Не е буен и първичен като баща си, мисли, разговаря, уговаря и пипа с кадифена ръкавица. Почти винаги става на неговата", споделят близки хора на Ангел пред "Шоу".

Припомняме, че през 2011 година в Катуница хората се вдигнаха срещу семейството на Кирил Рашков и опожариха имотите им. В размириците загинаха две момчета.

Снимка: Нова телевизия

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !