Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

НиЛо си намери работа

отпечатай новината

21.09.2013 09:00 | Видян 3661 пъти

 НиЛо си намери работа

Николета Лозанова става водеща на ново светско предаване, което ще започне да се излъчва през октомври по TV 7. Продуценти ще бъдат Иван и Андрей, а според мълвата то ще се излъчва веднъж седмично. Преди дни НиЛо постна на личната си страница във Фейсбук следния статус: "Наближава часът на истината! Обратното броене започна! Само след по-малко от 100 часа, лично ще Ви обявя една новина, която от доста дълго време очаквате да чуете. Новина, заради която едни ще се смеят, а други ще плачат!", изригна бившата на Валери Божинов.

Плеймейтката вече има опит като водеща на тв риалити Къртицата. Според мълвата, пловдивчанката ще се разписва срещу месечна заплата от 7000лв. "Поне ще й покриват разходите, тъй като Валери, както се знае не дава  издръжка повече от 1000лв.", присмиват се бивши колеги на изгонения от Спортинг футболист. Според мълвата бившата моделка е заложила всичко на бъдещата си тв изява и дори не допуска мисълта, че може да се провали.

Когато не е в студиото, тя тренира поведението и жестовете си пред огледалото. Най-трудно обаче й е с говора. Тъй като е от Пловдив, мекият диалект е като заложен в гените й. Красавицата обаче е твърдо убедена, че ще го изкорени веднъж завинаги от маниера си и през октомври ще покаже на всички, че е най-добрата в играта. Като репортерка в новото предаване пък ще се изявява Лили от Биг Брадър, която също е родом от Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !