Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ани Салич се провали

отпечатай новината

24.09.2013 11:15 | Видян 3292 пъти

Ани Салич се провали

Много шум за нищо - в буквалния смисъл - се оказа новото шоу "Вокс попули", което трябваше да бъде водено от Ани Салич. То беше рекламирано по всички телевизионни и радио канали на Би Ти Ви, но така и не видя бял свят. Вместо него отново въртят турската сага "Огледален свят", пише Всеки ден.

Малко преди началото на новия телевизионен сезон в Би Ти Ви се зарекоха турските сериали да изчезнат безследно от праймтайма. Това обаче се оказа само високопарно обещание, което не беше спазено. Фериа от "Огледален свят" тихо се промъкна с цели два поредни епизода в четвъртък, когато по план трябваше да пуснат "Вокс попули" на Ани Салич.

Стартът на предаването беше обявен официално за миналата седмица. В последния момент обаче Би Ти Ви промени тихомълком програмата на сайта си и пусна турската сапунка без никакво предупреждение. Тя е заложена и за този четвъртък.

Когато го излъчваха всеки ден, "Огледален свят" беше истински отличник на телевизията по рейтинг, докато новите проекти като "Африка" и "Нищо лично" не могат да се похвалят със същия успех. В Би Ти Ви били ужасени, когато видели готовия продукт на "Вокс попули".

Ръководството на медията преценило, че той не става за праймтайм и ще бледнее пред "ВИП Брадър" на Нова, който набира все повече фенове. Затова решили да залагат на сигурното и вече два поредни четвъртъка пускат турския сериал.

Самата идея за "Вокс попули" е твърде мъглява. Това са филми, в които зрителите определят развитието на действието чрез гласуване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !