Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

Иво Аръков става манекен

отпечатай новината

25.09.2013 12:15 | Видян 2119 пъти

Иво Аръков става манекен

На 28 септември /събота/  на сцената на СТРАНД Бургас, първият лайфстайл център на открито в България, на грандиозно модно ревю ще бъдат представени последните модни тенденции за есента и зимата. Ревюто с нови тоалети на световни марки е част от инициативата на търговския център да помогне на посетителите си в избора за това какво да носим през новия сезон. Зрителите и гости на Бургас ги очакват дефилета на марките Shana, Warehouse, Oasis, Doppelganger, Mexx, LIST, Silvian Heach, Bossini и OVS. Над 20 модни марки, голяма част от които са за първи път в България, избраха СТРАНД Бургас.

Модния спектакъл ще бъде воден от актьорът Иво Аръков, който от тази есен ще гледаме във втория сезон на хитовия тв сериал по  bTV  „Фамилията“. Поп звездата Маги Джанаварова освен, че ще изпълни последните си хитове, ще дефилира на сцената с някои от предложенията на световните брандове. В ревюто участие ще вземат и втората и третата подгласнички в конкурса Мис България 2013, Джулия Стоянова и Даниела Неделчева, които станаха любимки на зрителите след излъчването на тв риалити. Модното шоу беше предшествано и от многобройни рекламни бордове, както и от атрактивни радио спотове, които ще превърнат СТРАНД Бургас  в най-посещавания моден и търговски център този уикенд.

Ревюто съвпада и с новата  благотворителна кампания на СТРАНД Бургас, а нейното начало ще бъде обявено именно на модното ревю. Всички клиенти, които направят покупа в някои от магазините на мола в периода 28-29 септември, за всеки 10 лв. от касовата си бележка, ще получат специална зелена монета, наречена Странди.  Монетите ще бъдат събирани в специални кутии, които ще са поставени на ключови места в търговския център. След финала на акцията те ще бъдат преброени и за всяко Странди, ще бъде прибавен по един лев към каузата на национална кампания „Топъл обяд“, инициирана от БЧК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !