Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Боевски избяга заради 3 млн. евро дълг ?

отпечатай новината

08.11.2013 14:50 | Видян 2524 пъти

Боевски избяга заради 3 млн. евро дълг ?

Скандално освободеният в Бразилия олимпийски шампион по щанги Гълъбин Боевски е напуснал България от страх да не бъде премахнат – пише Уикенд. Според изданието смъртната присъда над спортиста е издадена от родната мафия не заради хванатите в Бразилия 9 кг наркотик, който той опита да внесе у нас през 2011 г., а заради дълговете, които е натрупал по времето, когато лежеше в затвора. Общата стойност на задълженията, възлизала на близо 3 млн. евро – твърдят пред изданието столични полицаи.

Междувременно стана ясно, че спортистът е в неизвестност от 10 дни. Завърналият се в родината си на 23 октомври спортист сякаш потъна вдън земя. Не са го виждали нито комшиите му в кв. „Борово”, нито негови приятели. Според изданието щангистът временно се е спасил от кредиторите си, изнасяйки се в Испания. Той е напуснал страната ни преди седмица и в момента се намира там заедно със семейството си, пише razkritia.com.

В ъндърграунда шества слухът, че мафията иска да премахне Боевски заради хванатата пратка с дрога. Истината обаче е друга. Гълъбин Боевски буквално е затънал до гуша в дългове, които съпругата му Красимира е взела от босове в ъндърграунда, докато той търкаше наровете в пандиза в Сау Пауло – отбелязва изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !