Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Българин да се наричам...

отпечатай новината

25.11.2013 10:00 | Видян 2595 пъти

Българин да се наричам...

Котоошу не ще вече да бъде български гражданин. Това беше една от НОВИНИТЕ на последните дни. Представящият се като Джийсън Брад Люис младеж от Тръстеник, който по неизвестни причини е в къщата на Биг Брадър Ол Старс, изрече също някакво подобно желание. На него, придошлия от Тръстеник, община Долна Митрополия, област Плевен, певец почти без гласец, България му била провинциална, както се изказа в риалити шоуто. Рече и отсече, докато заплете интрига с циганката Пенка срещу Русата Златка. Да се смее ли човек, да плаче ли?!!!...

Ако не бяха политическите катаклизми, сигурно Котоошу щеше да бъде много коментиран заради постъпката си и сто процента нароилите се националисти щяха да го обявят за предател с надеждата, че като си дойде в Джулюница да види майка си и татко си, няма да намине и към София да ги избута отвъд хоризонта. А проблемърт не е на шампиона, а на България.

В новия брой на Супер 19’ разказваме историята на Котоошу, защото го познаваме, още докато си беше Калоян. В тази връзка споменавам и Станка Златева, която не е намерила своята друга България чак в Япония, а в село Крушаре. Защото, казва тя в изповедта си, там хората са добри, не напразно нафукани като на жълтите павета.

Добрите хора обаче винаги са били в опасност. И не само у нас. Доказва го неразкритото убийство на президента Кенеди, за което изнасяме малко известни и достатъчно скандални факти покрай 50-годишнината от атентата, която цял свят отбелязва. Няма как тези факти да не са известни на когото трябва в Щатите, ама цялата история се потулва и е обречена да бъде само филмова и вестникарска сензация, за да олекне и да бъде приемана за приказка, за легенда и мит.

Такъв опит имаше и у нас с показните убийства. Но след отстрелването на Георги Илиев, което МВР разкри преди седмици, а ние детайлно описахме, вече е известна и цяла верига от атентати за преразпределянето на контрабандните канали, заради която хвръкнаха главите на бая босове. Специалното ни внимание тази седмица в Супера е към Фатик и Самоковеца, който го е поръчал.
Разбира се, има и по-свежи четива. Защото голямата цел е да бъдете щастливи, поне до другия понеделник.

автор: Борис Ангелов

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !