Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Петима номинирани в Къщата на Биг Брадър

отпечатай новината

05.12.2013 09:00 | Видян 2642 пъти

Петима номинирани в Къщата на Биг Брадър

Петима бяха номинирани в Биг Брадър Ол Старс. Това са Маги, Денди, Кирил, Златка Райкова и Златка Димитрова. Черната мъжемелачка бе добавена към списъка от Ели, която мотивира избора си с невъзможността за общуване с плеймейтката. Тя непрекъснато си мени настроенията, ту плаче, ту се смее, с нея е невъзможно да се говори, поясни съквартирантката. Ели призна, че колкото пъти е опитвала да поговори със Златка, тя я подминавала с каменна физиономия и дори не й отвръщала, пише България днес.

Прочувствена тирада преди окончателните номинации дръпна Русата Златка, която изля цялото си недоволство от Киро Скалата и Денди. Според нея двамата я смятат за празноглава кукла и никога не са й казали дори едно "Благодаря", когато опитвали от нейните ястия. Мускулестият съквартирант пък постоянно я упрeквал, че се излежава. Киро ми каза, че спя, а аз ставам в 8 часа, похвали се Златка Райкова. Тя върна топката на Киро, като го обвини, че самият той лежи до 2 следобед.

Денди пък иронично правеше забележки на Златка, докато тя споделяше мнението си пред съквартирантите. Фолк певицата Райна също номинира Киро с мотивите, че е арогантен, не зачита чуждо мнение и компенсира други свои липси с постоянно говорене и представяне на знания. Вторият посочен бе Денди, когото Райна определи за най-големият дразнител в Къщата заради ужасното му хъркане.

Явно Златките се притесняват от клеймото, което им е лепнато, но те трябва сами да докажат, че не са такива, за каквито ги смятат, коментира от студиото Кристина Патрашкова. С протяжни слова, Киро номинира Златка Райкова и Златка Димитрова, защото най-много страдали за храна и материални неща.

Денди също номинира двете Златки, наричайки ги с "живи мебели" и"живи правилници", заради това, че често ходят в Изповедалнята и влачат снимки с любимите си хора, както и защото "отношението им към радикалната младеж" било долнопробно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !