Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Българско участие на фестивала в Сан Ремо

отпечатай новината

06.12.2013 17:20 | Видян 1811 пъти

Българско участие на фестивала в Сан Ремо

Чаровната Наиф Херен се бори за челните места в музикалната надпревара. Аранжимента на песента, с която тя и прекрасните изпълнителки от Мистерията на българските гласове получи шанс да участва за финалите е на Евгени Димитров – Маестрото. Песента бе избрана сред 60 други от общо 600 кандидатирали се изпълнители.

Връзката на Наиф Херен с България, както тя споделя, е основно чрез Дарияна Куманова - единствената българка, която е доцент преподавател в Академия Сан Ремо и нейн личен мениджър. Дарияна бързо избрала кой ще е най-подходящ да работи над песента и свързала Наиф с гласовитите българки и с Маестрото. Куку-бенд също се включват в процеса на работа.

Като ментор на певицата и като преподавател в престижната музикална италианска академия Сан Ремо, Дарияна Куманова продължава да работи за популяризирането на красивите български гласове извън пределите на България и каза, че приема  работата си там за мисия.

Заедно с чаровната Наиф преди два дни буквално прелетяха над няколко държави единствено за участието си в българско телевизионно шоу, но също и за да благодарят на Маестрото за прекрасния аранжимент и за ползотворната работа на целия екип. Песента на Наиф наистина е получила изключително висока оценка от строгото жури на фестивала в Италия и има големи шансове да излезе напред в класациите, а защо не и да спечели мечтаната статуетка на Сан Ремо. Песента се казва – „Ти си чудо” (Tu sei miracolo) и от днес се бори за финалните 6 места, а ние й стискаме силно палци!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !