Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Матиас от Scorpions: Ще ви разтресем като ураган!

отпечатай новината

06.12.2013 17:30 | Видян 1344 пъти

Матиас от Scorpions: Ще ви разтресем като ураган!

Част от интервюто с Матиaс Ябс от Scorpions е предоставено от радио Z-Rock и Лауд Консерст. Концертът на групата е на 16 декември в зала Арена Армеец, София.

"Здравейте, аз съм Матиaс Ябс от Scorpions и съм нетърпелив да се видим с всички вас на 16-ти декември в най-голямата арена в България. Време е отново да ви разтресем като ураган", заяви китаристът на Scorpions пред Елена Розберг.

За радостта, с която феновете в България чакат великата група, Матиас каза: "О, и ние сме щастливи. Страхотно е отново да свирим в България.  Шоуто е на 16-и декември. Нямаме търпение отново да се качим на сцената, тъй като тази година нямахме много концерти. Бяхме заети с подготовката на нашия MTV Unplugged проект. В началото на септември записахме няколко концерта в Атина.  Имаше много неща да се свършат по този проект. Сега вече всичко е готово и се чувствам щастлив, че тръгваме отново на път. "

Защо им харесва на Scorpions да свирят в България?

"Заради публиката! Вие сте фантастична публика. Хората обичат музиката на Scorpions, знаят нашите песни. Последният път видяхме много млади хора пред сцената. Щастливи сме, че публиката става все по-млада, въпреки, че  ние остаряваме. Това е особено забележимо през последните 8-10 години. И ни радва изключително много. Много се забавляваме. Енергията на младите хора е толкова заразителна. Тя ни зарежда. Ако трябваше да сме само в студиото, не бихме издържали толкова много години. Публиката е тази, която ни дава вдъхновение", заяви Матиас и добави:

"Ние ще ви представим грандиозно мултимедийно шоу. В сетлистът ще има много хитове - това искат нашите фенове и ние трябва да се съобразим с тях.  Може да включим и някои по-различни песни. Това ще се реши в последния момент, затова не мога да ти кажа точния списък на парчетата, които ще свирим.  Окончателният сетлист се оформя два часа преди самото шоу. Действаме спонтанно. Но има някои задължителни песни като "Still Loving You"," Rock You Like a Hurricane" или "Wind Of Change", които винаги свирим. Ако не ги изпълним, хората са разочаровани. Ние си ги обичаме, така че, няма никакъв проблем."

Източник: Dir.bg

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !